Är alla planer för sommarsemestern klara?

Inte?

Då kanske jag törs komma med ett förslag. Har du vägarna förbi Ängelholm så bör du absolut svänga in till Dormys enda outletbutik där du kan hitta unika grejer till fantastiska priser. Sakerna går varken att hitta i våra andra varuhus eller på dormy.se – utan bara just där.
Vi har exempelvis ett enormt utbud av kläder som både golfare och icke-golfare kan uppskatta och utbudet av både färger och storlekar är ofta stort, så även om resten av familjen inte spelar så kan de säkert fynda hos oss.

På Dormy Outlet kan du självklart också provslå intressanta klubbor eller testa putters på vår puttingrange innan du bestämmer dig för att handla och i vanlig ordning blir du guidad av vår kunniga och passionerade personal.

Outletbutiken ligger i ett högoktanigt golfområde i nordvästra Skåne, med många välkända banor inom en timmes bilresa. Så vill du testa dina nyinköpta klubbor på klassisk mark som Torekov, Båstad eller Tylösand efteråt är det fullt möjligt.

Vi ses i Ängelholm!