Nedräkningen har börjat!

British Open är så nära att jag nästan kan ta på det! Varje gång vår verkstadskille Brad får höra "British Open" säger han "Det heter The Open for fuck's sake!"

Den här typen av golf är så pass annorlunda till skillnad från den golf som många på touren är vana vid. Inför finalvarvet brukar man ofta se ett mönster bland spelarna och varför vissa spelare ligger i toppen och andra inte.

Det är lite som att skjuta sig i foten när man skriver om vilka man tror och inte tror på då allt kan hända, men samtidigt skulle det vara kul att ha rätt. Då kan man vara kaxig!

Så vilka tror jag på den här veckan?

Andrew "Beef" Johnston

Den här "lilla" pojken vet hur man ska ta sig runt en bana som denna och med publikens hjälp tror jag att han kommer gå långt. Jag tror inte han kommer vinna men får han en stor stek till frulle är det mycket som talar för en topp 5 placering.

Martin Kaymer

Den tyska faden kommer förmodligen vara stabil hela veckan och inte göra mycket väsen av sig. Jag tror inte Martin kammar hem festen men en topp placering tror jag vi kommer få se i alla fall.

Adam Scott

Han må ha en väldigt vacker sving men samtidigt är han väldigt tråkig. Jag tror på Scott den här helgen men vill helst inte att han ska vinna. Jag vågar dra till med en topp 3 på Adam i alla fall.

Sergio Garcia

Här pratar vi ballstriker utan dess like och det behövs kan jag lova. Jag tror Garcia blir riktigt farlig så länge hans putter inte sabbar till det (som vanligt) Jag vill verkligen att Sergio ska vinna men jag tror mer på en topp 5 placering.

Hideki Matsuyama

Haha skoja, jag hoppas innerligt att han missar cuten.

Paul Casey

Gamle Paul med de brutala underarmarna kommer riva igenom den tjocka ruffen som Jason Duffner gör från fairway. Paul Casey kan den här typen av golf och kommer bli farlig den här veckan. Jag tror faktiskt Paul Casey kommer vinna i år.

Några som jag egentligen vill skriva är:

Alex Noren
Henrik Stenson
Rickie Fowler

Jon Rahm

Men hur kul är det?

Om jag skulle nämna 5 pers jag tror kommer göra riktigt dåligt ifrån sig (då menar jag inte spelare Danny Willet och David Duval utan riktiga spelare) så skulle det vara:

Jordan Spieth

Funkar inte puttern är han körd. Jag tror det kommer bli en helg där han pratar extra mycket efter varje slag på grund av allt missnöje.

Phil Mickelson

Jag gillar Phil men jag tror han kommer slå så snett att inte ens publiken kommer orka leta efter hans bollar.

Sören Kjeldsen

Sören når inte ens in på alla par 4or så jag ser inte hur han ska ha en chans. Sen är hans sving väldigt o-fager vilket sätter pricken över i:t.

Byson Dechambeau

Han vann visserligen i helgen på hemmaplan men jag har svårt att se hur han ska bemästra en bana som denna i stark vind. Där tror jag golf-forskaren har glömt en punkt i sitt kalkylblad.

Ryan Moore

Vet inte varför jag inte tror på Ryan Moore. Kan bero på att jag inte gillar honom och att hans ögla bara blir större och större. Han får gärna packa väskorna på fredagskvällen om du frågar mig.