Få golfgrejerna direkt till din Volvo

Välj dina nya klubbor på dormy.se, gör några enkla val – och få sedan prylarna levererade direkt till din Volvo.

Smidigt eller hur?

Nu är det möjligt att göra precis så hos oss på Dormy. Vi har nämligen sytt ihop ett avtal med Volvo och anslutit oss till deras tjänst Volvo in-car Delivery, vilket alltså betyder att postombuden kan placera ditt nya järnset i bakluckan på bilen medan du är på jobbet eller och shoppar.

- Det känns jättekul att kunna erbjuda våra kunder ytterligare ett sätt att få sina golfprylar levererade på. Vi tror att många kommer att uppskatta smidigheten i att inte behöva bege sig till något postutlämningsställe eller hålla sig hemma i väntan på att paketet ska komma, utan bara kan få grejerna direkt till bilen, säger Anders Wall, vd på Dormy.

Vad krävs då för att du ska ha möjligheten att få leveransen till din Volvobil?

Du behöver först och främst en Volvo, utrustad med Volvo On Call (modell 2012 eller senare), ett giltigt Volvo On Call-abonnemang, ett Volvo ID registrerat för Volvo In-car Delivery samt att stå parkerad inom vårt leveransområde för Volvo In-car Delivery som just nu främst är storstadsregionerna.

Sedan bör ju helst dina beställda grejer också få plats i bilen…