Cobra King Oversize hybriden är här för att hjälpa till

King Oversize Hybriden är en något större hybrid som har kommit till världen för några veckor sedan med ett enda syfte -Att generera maximal längd tillsammans med extremt förlåtande egenskaper.

Formen på det större klubbhuvudet bidrar till ett ökat förtroendet vid adressering som bidrar till hög utgångsvinkel med maximal MOI. Detta resulterar i en mer jämn och förlåtande bollflykt.

Inte nog med att träffytan är större, den har även Cobras PWR Shell teknologi som ökar klubbans bollhastighet vid sämre träffar.

Vad det gör är att träffytan flexar mer vid träffögonblicket som gör att bollhastigheten ökas och utgångsvinkeln blir högre.

King OS hybriden är även viktad med tungsten som gör att center of gravity kan placeras långt bak och långt ner. Deras nya krona är byggd i karbon fiber som sparar 8 gram vikt till skillnad från andra hybriden.

Hybriden har även Cobras gamla hederliga MyFly teknologi som gör det möjligt att ställa in hybriden för önskat loft.

Hybriden finns i dessa utföranden:

Hybrid #3-4

19° / 19.5° / 19.5°D / 20.5° / 20.5°D /
21.5° / 21.5°D / 22°

Hybrid #4-5

22° / 22.5° / 22.5°D / 23.5° / 23.5°D /
24.5° / 24.5°D / 25°

Hybrid #5-6

25° / 25.5° / 25.5°D / 26.5° / 26.5°D /
27.5° / 27.5°D / 28

 

 

Jag har såklart provat hybriden och måste säga att jag blev positivt överraskad. Den upplevdes verkligen mer förlåtande till skillnad mot andra hybrider och bollhastigheten tillsammans med smash faktorn var väldigt bra. Den hade även en väldigt skön bollträff vilket jag värderar extremt högt. Ljudet är känslan.

Den här rackaren skulle hjälpa många som letar efter förlåtande transportklubba som ändå genererar bra längd från fairway eller ruff.

Väldigt konstanta värden måste jag säga. Jag upplever att andra hybrider diffar mer vilket gör att jag har lagt ut hybriden, men det här fick mig att tänka om....