Årets roligaste vecka är här

Ryder Cup jämna år.

Solheim Cup vartannat.

De häftiga lagmatcherna mellan Europas och USA är nästan alltid det roligaste som inträffar under golfåret och händelser så späckade med kittlande moment som etsar sig fast i minnet i lång tid framöver.

Vi lär knappast glömma Anna Nordqvists avgörande hole in one 2013, Caroline Hedwalls fem raka segrar samma år eller gimmiegate mellan Suzann Pettersen och Allison Lee i Tyskland 2015.

Nu är det dags igen och blickarna riktas mot Des Moines i Iowa. Anna Nordqvist och Madelene Sagström är de svenska bidragen till laget och precis som vanligt har vi en blågul Solheim Cup-kapten. Annika Sörenstam är den sjätte i ordningen från Sverige som har uppdraget. Här är vår artikel med Sörenstam i sommarens Dormy Magasin. Perfekt uppladdning inför matchen.