Då kommer succéputtern till Sverige

Många av er har ringt, mejlat och chattat.

Ni har sett bilderna i golfkanalernas tv-sändningar och undrat över "den där röda puttern", som "alla" stjärnor verkar använda sig av ute på touren.

Vi har berättat och beskrivet efter bästa förmåga och talat om att klubban ni har varit på jakt efter heter TaylorMade Spider Tour red, att den är välbalanserad och extremt lätt att sikta med och kostar 3 199 kronor .

Dessvärre har vi inte kunnat ge er möjligheten att köpa den. Succén på touren har tömt TaylorMades lager och även om produktionsapparaten har snurrat igång igen så har det tagit lite tid att få fram fler. Men nu är väntan snart över.

25 september ska ytterligare ett lass trilla in på Dormys varuhus runt om i Sverige och det svarta modellalternativet hinner fram en vecka tidigare. Så håll ut.