7 fynd på höstrean!

Torsdag 24/8 startar Dormys klassiska höstrea och våra varuhus kommer att vara fyllda av fantastiska erbjudanden som vanligt!

Men hur hittar man egentligen de allra största och bästa fynden?

Sitt ner i båten and put on the flytväst, jag har hittat dem!

Jag har sammanställt en lista med de sju bästa klipp ni kan göra under rean. Det är en blandning av hårt, mjukt, tekniskt och högteknologiskt och jag är ganska övertygad om att just du kommer att hitta något som passar dig bland mina sju punkter.

Nu kör vi!

50% på kläder

50.jpg

Här är det läge att fynda inför den fortsatta säsongen eller varför inte till golfresan? Vi kommer köra 50% på kläder till ordinarie pris och självklart andra fina erbjudanden.

Jag har själv varit nere och spanat in fräscha plagg från Peak och Galvin som kommer få ett nytt hem...i min garderob.


 

Callaway XR16

xr.png

Här snackar vi driver för pengarna!

XR 16 har ett unikt aerodynamiskt klubbhuvud som utvecklats tillsammans med Boeing för att ge högre klubbhastighet vid bollträff. Den högre klubbhastigheten genererar högre bollhastighet och därför mer längd. Den vidareutvecklade R•MOTO-teknologin i träffytan levererar högre bollhastighet över hela träffytan även vid dåliga träffar och ger mer förlåtande egenskaper. Tyngdpunkten ligger långt bak och djupt i klubbhuvudet vilket skapar hög utgångsvinkel och lägre spinn. Justerbarhet genom Optifit-systemet ger spelaren åtta olika inställningar för loft och lie att välja på för att hitta rätt bollflykt.

Drivern håller emot fade/slice väldigt bra och genererar bra fart i bollen på en stor del av träffytan. XR16 är förlåtande, passar de flesta golfare och kommer finnas i följande utföranden:

Höger
9 grader stiff
10,5 grader stiff
10,5 grader regular
13,5 grader senior
13,5 grader dam

Vänster
9 grader stiff
10,5 grader regular
13,5 grader dam

Ordpris: 3 499:-   NU: 1 999:-

XR16 drivern hittar du HÄR
 


Galvin Green Jacka Abbot

Regnjackornas regnjacka har ett GORE-TEX-membran som innehåller över 1,4 miljarder mikroskopiska porer per kvadratcentimeter. Dessa porer är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, men 700 gånger större än en vattenånga -molekyl, vilket gör GORE-TEX-membran helt vattentät från utsidan, samtidigt som det tillåter fukt att transporteras bort från insidan.

Perfekt passform och maximal rörelsefrihet, speciellt framtagen för golfare. Extremt slitstarkt material. Lättskött, bara vanlig maskintvätt och torktumling. Jackan sitter väldigt bra (jag på bilden) och är väldigt snygg. Den här skulle jag absolut använda utanför golfbanan också.

Jackan kommer finns i tre färger: Röd, Blå och Grå.

Ordpris: 3499:-  NU: 1749:-

Jackan hittar du HÄR


 

Clicgear 3.5+

 

click.jpg

Vagnarnas Rolls Royce aka Clicgear 3.5+

Clicgear använder en patenterad "slide-to-close-design" som gör den kompakt och smidig att förvara ihopfälld. Vagnen har fått en nyutvecklad broms, en större dryckeshållare och förvaringsnät. En enkel paraplyhållare ingår. Clicgear är väldigt lätt att fälla ihop och blir liten och kompakt när den är ihopfälld. Vagnen är extremt stabil och har många smarta tillbehör att köpa till som du hittar HÄR

Mått ihopfälld (HxBxD): 59x32x37 cm

Vikt: 8.6 kg

Färger: Svart och vit

Ordpris: 2 999:-   NU: 1 999:-

Clicgearvagnen hittar du HÄR
 


Garmin S5

garmin.png

Fler än 40 000 internationella golfbanor finns förprogrammerade och du har en särskilt avsedd knapp för banöversikt med manuell flaggplacering där du enkelt ser avstånd och riktning för varje slag. Poängberäkning utifrån handikapp gör det enkelt att hålla koll på dina poäng och med smartaviseringar kan du ta emot mail, sms och andra aviseringar från din iPhone (4s eller senare) eller iPad. Med Garmin Connect för Golf kan du spela, analysera, dela och jämföra din runda. Kostnadsfria livstidsuppdateringar ingår, inga avgifter. Batteritiden är 10 timmar i gps-läge och 20 veckor i klockläge.

Färg: Svart

Ordpris: 3 699:-   NU: 1 499:-

S5 klockan hittar du HÄR
 Cleveland 588 RTX 2.0 Forged

wedge.png

Wedgen är inspirerad av Clevelands tourspelare och den utnyttjar all den innovativa tekniken som finns i den klassiska RTX 2.0. Med den senaste teknologin för maximal spinn vilket innebär vassare skåror samt en ny fräsning mellan skårorna som genererar mycket spinn. Wedgen är smidd i 1025 kolstål vilket ger varje wedge en otroligt mjuk, men ändå solid känsla. Formen på spetsen av tån är mer kompakt för att enklare kunna sikta in sig med ett öppet face. Wedgen kommer med ett Dynamic Gold wedgeskaft.

Wedgen finns i loften: 52, 56, 60
Finns bara i höger.

Ordpris: 1 699:-   NU: 799:-

Wedgen hittar du HÄR
 


Callaway Warbird Plus

warbird_plus__huvudbildad82037717e655720b4a6f12117657eb.jpg

Okej, är du tourspelare eller låghandicappare så är det här inte ditt förstaval. Men är du på jakt efter en skön och behaglig tvådelsboll och vill ha många meter för pengarna så har du kommit helt rätt.

Warbirdbollen går extremt långt, men är absolut ingen stenkula, utan känns också mjuk och behaglig på och kring greenerna. Det unika Hex-dimplesystemet minskar luftmotståndet och skapar en penetrerande bollflykt som skär genom luften.

Köp ett gäng dussin och bunkra upp!

Ordpris: 199:-  NU: 99:-

Bollen hittar du HÄR