Nu ökar vi pulsen!

DailySports44.jpg

Säsongen närmar sig mot slutet.
Men det börjar redan bli dags att få upp pulsen inför nästa.
För att du ska kunna göra det med stil, klass och komfort har vi nu tagit hem Daily Sports härliga träningslinje som nu finns på dormy.se. Kläderna är perfekta för vanlig träning, men också anpassade för den som hellre väljer raska promenader i höstsolen eller yoga för den som inte vill slita i gymmet.

- Vi tror att våra golfande kvinnokunder även gillar att röra på sig utanför golfbanan och av den anledningen vill vi fånga upp dem och kunna erbjuda dom moderiktiga och funktionella träningskläder, säger Anna Nyman, inköpare på Dormy.

Kollektionen innehåller bland annat tunna överdelar i mesch, som också är ett snyggt plagg till ett par jeans.

- Generellt som har kollektionen dova färger med mycket navy och svart som basfärg, med mönstrade inslag i bland annat beige och ljusblå toner, säger Anna Nyman.
I kollektionen finner man också mer färgglada stilar, vissa i rosa nyanser men också en härlig aprikos färg. Här hittar man även härliga blommönster som binder samman de olika färgtemana. 
Vi har endast valt ut en liten del av hela kollektionen, så klicka dig in på dormy.se och se vad som passar just dig och dina behov. Alla kläder från Daily Sports hittar du här.