Mizuno släpper tre nya skönheter!

Som vanligt när Mizuno släpper en ny MP-modell så blir vi alla kära på nytt. Även fast skillnaden mellan varje ny modell är minimal så är det trots allt en ny vacker bladklubba från Mizuno vi pratar om.
För att uppnå den läckra MP-looken krävs några övertidstimmar. Målet är att formerna ska speglas av den naturliga världen. Blunda och tänk på när floder strömmar över stenar, ljus tittar fram ur mörker, eller de mjuka och nästan suddiga kanterna av molnen. Övergångarna ska vara mjuka och behagliga.

Skönt mindfulnesstest va?

Som flera har märkt så har Mizunos nya MP-18 serie kommit in för customfitting. Seten ska finnas i butikerna i mitten av september.
MP-18 kommer i tre utföranden: MP-18 , MP-18 SC och MP-18 MMC.MP-18

483363934MP-18 Blade.jpg


MP-18 är en renodlad bladklubba som kan vara bland de vackraste man kan hålla i. Klubbhuvudet har fått en mattare look till skillnad från den traditionella kromade utseendet. Klubban är designad av den legendariska ”Turbo” som har smitt klubbor i en herrans massa år.
MP-18 riktar sig till den duktiga spelaren som letar efter maximal kontroll och känsla. Det är inte den klubba som ”hjälper” till vid de sämre träffarna. Fast för att vara ren bladklubba så upplevs de lite sämre träffarna inte lika stum som många andra bladklubbor kan göra.
Mizuno säger att MP-18 är designad för att beröra själen. Fina ord måste jag säga.

Pris = 10 999:- för 7 järn

OBS! Mizuno har ingen extrakostnad oavsett vilket skaft/grepp du landar på under customfittingen.


MP-18 SC

mp18scs.jpg

                                                                      

MP-18 SC står för ”Split Cavity” och är efterföljaren till MP-25/MP-54. Vi kan se en liten cavityback titta fram vilket inger en mer förlåtande känsla. Denna klubba riktar sig fortfarande till den bättre spelaren som värdesätter kontroll och elegans. SC har en något bredare sula och är något längre från tå till häl än vad MP-18 är. Den är även 0,5 mm högre.

Den här klubban är att jämföra med Titleist 718 CB, Ping iBlade och Wilson FG Tour V6.

Pris = 9499:- för 6 järn

OBS! Mizuno har ingen extrakostnad oavsett vilket skaft/grepp du landar på under customfittingen.


MP-18 MMC

mp-18mmc.jpg

MMC står för ”Multi Material Construction” vilket då logiskt betyder att flera material har använts för att ta fram modellen. Här hittar vi titan och tungsten som ska hjälpa till vid sämre träffar och generera lite mer längd. Otroligt snygg för att vara så pass snäll.
MMC ska ersätta MP-15.

Den här klubban är att jämföra med Titleist AP2, Srixon Z765 och Callaway Apex CF.

Pris = 10 799:- för 6 järn

OBS! Mizuno har ingen extrakostnad oavsett vilket skaft/grepp du hamnar på under customfittingen.