Callaway bjuder på timglas och varierande tjocklekar

thompson_1920_boise16_d4_trophy.jpg

Den extremt populära Epicserien från Callaway kommer få en addition av en ny och upphottad linje vid namn Rogue
Jailbreakteknologin har fått en vidareutveckling där stagen bakom träffytan har försetts med en timglasform för ökad fart och sparad vikt.

Hoppar vi in i klubbhuvudet och spanar på hur träffytan ser ut inifrån så kommer vi få se en ny teknologi som Callaway kallar X-Face Architechture. Innebörden av det häftiga ordet är en varierande tjocklek på träffytan vilket ökar bollhastigheten vid sämre träffar.

Genom en smart konstruktion av lätt titan och en topp i kolfiberkomposit har huvudet fått ytterligare förlåtande egenskaper samtidigt som utgångsvinkeln är hög och spinntalet är lågt. Vidareutvecklad aerodynamik ger ett bättre luftflöde och högre klubbhastighet.

Rogueserien beräknas dyka upp i våra varuhus 9e februari.

Pris: 4 999:-

Rogue finns i tre modeller: Standard, SubZero och Draw.

 

roguedraw.jpg

 

 

Rogue Draw

Rogue Draw har en vikt vid hälen för minimering av slice och en mer uttalad draw. Placerad vikt vid hälen gör att tyngdpunkten flyttas mer mot hälen. Det gör att bollen lättare kan få en draw-skruv.

Pris: 4 999:-

 

 

 

 

Rogue SubZero

Rogue Sub Zero har flyttbara vikter för justering av spinntalet och bollbanan. Placera vikten bak för mer förlåtande egenskaper, högre bollbana och lättare draw. Placera vikten fram för lägre bollbana och mer fade.

Pris: 4 999:-

 

 

 

Rogue Fairway

roguefairway2.png

Rogue är den första fairwayklubban med både Jailbreak Technology och Hyper Speed Face Cup Technology som tillsammans ger högre bollhastighet över en större del av träffytan för konsekvent och mycket längd. Triaxial-topp i kolfiberkomposit skapar en väldigt låg tyngdpunkt och stort motstånd mot vridning i huvudet, vilket gör klubban lättspelad. Boeing Aero-utformningen på huvudet ger bättre aerodynamiska egenskaper för bättre luftflöde och högre klubbhastighet.

Rogue Fairway kommer även i en SubZero modell som genererar en lite lägre bollbana.

Pris: 2 999:-

roguefairwaysubzero2.png