Lättspelade nyheter från Ping

pinggodis.png

Det är äntligen dags att avslöja vad Ping har jobbat med de senaste månaderna. Många har frågat vad G-Max serien kommer ersättas med eller om det kommer någon ny wedge. På båda frågorna är svaret ja.
Men det kommer mer....

 

Ping G400 Max driver

g400.png

Idag kan vi meddela att Ping adderar en till modell till deras G400 serie -G400 Max

G400 Max är Pings mest förlåtande serie där huvudsyftet är att träffa så många fairways som möjligt. De "vanliga" drivermodellerna från G400 ligger på 445cc medan Max modellen är 460cc. Det större huvudet betyder högre MOI då tyngdpunkten kan placeras längre bak. Enligt Ping finns det ingen driver som har tyngdpunkten så långt bak och så långt ner som G400 Max drivern.

Med tanke på hur förlåtande den vanliga G400 drivern är så vågar vi knappt tänka på hur denna kommer vara. Spännande!

Loft: 9 och 10,5
Huvudvikt: 206 gram
Längd: 45,75"

Pris: 4 499:-
 


Ping Glide 2.0 Stealth

stelth.png

En ny och uppdaterad Glide 2.0 i mörkare format är på ingång. Nytt 8620-stål tillsammans med smidda skåror. Wedgarna tillverkas med två olika typer av skåror där de låga loften är byggda för längdkontroll medan de högre för maximal spinn.

Wedgen kommer i fyra olika sulor (grinds).

SS: Mångsidig sula som passar alla typer av slag

WS: En bredare sula som passar bra för dem som tar mycket torv, spelare på mjukt underlag eller vill ha en optimal bunkerklubba.

TS: En V-formad sula som gör det möjligt att öppna upp huvudet utan att bouncen ökas. Optimal för lobbslag.

ES: Ping Eye 2-inspirerad sula som är fantastisk i bunkern men som även har en förfinad framkant för alla typer av slag.

Pris: 1 499:-


Ping G700 järn

Ping G700 kliver in som Pings mest förlåtande järnklubba och puttar ner Ping G-Max från tronen. Klubban är byggd i en ihålig konstruktion vilket innebär viktplacering ut på sidorna istället för bakom träffytan. Eftersom massan sitter utspridd inuti huvudet så lämnar det en träffyta som är tunn vilket genererar hög bollhastighet och förlåtande egenskaper.

G700 kommer ge dig en hög bollbana tillsammans med en väldigt fin skjuts.

G700 tillverkas från 4-9 + PW, UW och SW med Ping AWT 2.0 som standardskaft.

5-PW med stålskaft: 10 499:-
5-PW med grafitskaft: 11 499:-