Längd i fokus från Callaway

Här om dagen visade vi upp Callaways nya woods serie Rogue och nu är det dags för järnen. Kan du gissa om de nya järnen kommer gå kort eller långt?

Rätt!

Nya järnen från Callaway beräknas dyka upp 9e februari.
 

Rogue
 

Som tidigare modeller har även Rogueserien 360 Face Cup teknologin samt den varierande tjockleken på träffytan vid namn VFT. Det känns som det har varit mycket varierande tjocklekar på sistone?

En volframvikt i sulan som ger en perfekt placering av tyngdpunkt för kontroll och optimering av bollflykt. Mikrosfärer av uretan dämpar vibrationer för att ge en högre känsla och bättre ljud i träffen.

Hur som helst ska Rogue generera väldigt bra längd även om du träffar utanför klubbans centrum och bjuda på en mer konsekvent längd och skönare ljud. Vad trodde du annars?
 

5-PW med stålskaft : 8 499:-
5-PW med grafitskaft : 9 499:-
 


Rogue Pro
 


Järnklubban för den bättre spelaren, med ett kompakt huvud, tunnare topplinje och sula samt grundare hålrum och minimal offset. Ger en bättre feedback och större möjlighet att forma slag.

Samma 360 Cup Face och variabel tjocklek på träffytan gör även att Pro modellen bjuder på bra längd även utanför klubbans mitt. Ett mjukare ljud tittar även fram på grund av uretanet.

Funderar du på Apex CF16 ska du testa Rogue Pro innan du bestämmer dig.


5-PW med stålskaft : 8 499:-


Rogue X
 

rogueX.jpg


Distansklubba med ett lättare huvud och starkare loft för extrem längd. Bredare sulor gör att tyngdpunkten hamnar lågt och långt bak för en hög utgångsvinkel, lång carry och förlåtande egenskaper. Exakt vad Rogue X har.

Samma träffytan med 360 Face Cup och variabel tjocklek ger hög bollhastighet över en stor del av träffytan och konsekvent längd som vanliga Rogue.

Har du en lägre klubbhastighet och letar efter några extra metrar så har du hittat rätt!
 

5-PW med stålskaft : 8 499:-
5-PW med grafitskaft : 9 499:-