Vi välkomnar ny Selectserie från Scotty

Om du ska göra någonting ska du göra det rätt, annars ska du inte göra det alls

Orden kommer från Scotty Camerons pappa och har funnits i bakhuvudet sedan den första tillverkade puttern. Den nya serien har sitt fokus på - linjer och sikte - balanserad fyrvägsdesign av sulan - bättre vibration och ljud.

Linjerna och siktet har blivit förfinade för en trevligare look och lättare att sikta in sig. Materialet i träffytan har ökats med 30% för bättre ljud och känsla. Vikten har lagts längre fram mot tån för att väga upp vikten av skaftet och greppet. Detta innebär att baksvingen lättare startar rakare bakåt och att du därmed sänker fler puttar.

Smart va?

Den nya serien innehåller sju alternativ som vi känner igen sen tidigare där bland annat Lagunamodellen har kommit tillbaka.

Nya Selectserien beräknas dyka upp hos oss i slutet på mars och kommer ligga på
3 999:-

Newport

newport.JPEG

Newport 2

np2.JPEG

Newport 2.5

np2.5.JPEG

Laguna

laguna.JPEG

Newport 3

np3.JPEG

Fastback

fastback.JPEG

Squareback

squareback.JPEG