Det har rörts om i grytorna

I helgen spelade första tävlingen för året på Plantation Course på Hawaii. Även fast det inte är första tävlingen för säsongen så anses det vara PGA Tourens kickoff då bara vinnarna från förra året får delta.

Det är en väldigt roligt tävling att titta på och fältet innehöll många av världens bästa spelare. Med en omtalad och vriden träffyta i bagen lyckades Dustin Johnson kamma hem Sentry Tournament of Champions med hela åtta slag!

Dustin gick -8 sista varvet och rundan har du här:

Men istället för att prata om hur Dustin slog bollen så har många världsspelare bytt ut lite klubbor i bagen inför 2018, vissa har till och med bytt märke.

Först ut har vi:

Dustin Johnson

Dustin började med att stoppa i P730 järnen i bagen men bytte tillbaka till sina gamla snabbt efter. Men nu har klubborna blivit perfekt anpassade för honom och P730 har hittat tillbaka till Dustins bag.

Dustin har även stoppat i nya M4 drivern tillsammans med en M4 fairwaywood på 16,5 grader. Utöver det har han stoppat i två Hi-Toe wedgar från TaylorMade på 60 och 64 grader.

Hans svarta Spider Tour putter har även fått ett siktstreck.

 

Jordan Spieth

Jordan Spieth är inte känd för att byta klubbor så fort det släpps en ny modell. Han spelar fortfarande med 915D2 drivern men har faktiskt efter mycket om och men stoppat i nya AP2 718 järnen samt Titleist SM7 wedgarna som väntas dyka upp i vår. Han har skruvat i ett nytt skaft i drivern i alla fall.

 

Anna Nordqvist

Anna har inte varit kontrakterad med något märke, tills nu. Inför 2018 kommer Anna spela med häftiga och exklusiva märket PXG. Anna har sen tidigare spelat med PXG wedgar och förmodligen var dem så bra att hon ville ha hela rubbet från PXG..

 

Rickie Fowler

Första tävlingen för säsongen vinner Rickie med nya Cobra F8 woodsen samt nya Cobra  järn som vi kommer berätta mer om när de har släppts.

 

 

Jonas Blixt

Vi har länge sett Puma-loggan på Jonas Blixt kläder men inför 2018 är det dags att bli svensk på riktigt. I år kommer vi att få se honom i kläder från J.Lindeberg vilket kommer passa honom utmärkt.

 

Sergio Garcia

Nu är Sergio Garcia fullkontrakterad med Callaway! Han har spelat med Callawayklubbor ett tag och vid årsskiftet stod signeringen med Callaway klar. Garcia spelat med Epic woods, Apex MB blad tillsammans med nya Mack Daddy 4 wedgar. Sergio kommer däremot fortsätta att med Adidas på kroppen.

 

Luke Donald

Efter en herrans massa år med Ralph Lauren är det dags att byta ut garderoben för Luke Donald. Nu är det klädmärket Greyson som gäller både på och utanför banan.