Därför ska du vara medlem i "Mitt Dormy"

”Mitt Dormy” är kundklubben med nästan 300 000 svenska golfhushåll som medlemmar.
Och den fortsätter hela tiden att växa.

Vi frågade Dormys vd Anders Wall, om vad som
egentligen är grejen?

anderswall.jpg

– Fördelen med att vara med i Mitt Dormy är att du får bonus på alla dina köp, oavsett om du handlar i våra golfvaruhus, genom e-handel eller på vår outlet i Ängelholm. Som medlem hjälper vi också dig att hålla reda på dina kvitton, vilket är utmärkt om du får ett garanti- eller försäkringsärende. Det är även smart om du till exempel har en favoritbyxa, då kan vi lätt hjälpa dig att hitta modell och storlek vid nästa köptillfälle.

Vilka är de viktigaste
förmånerna förutom själva
bonusen?

– Vi har alltid ett antal unika produkter till medlemspriser. Det mest uppskattade är våra
fina bollerbjudanden och att du kan köpa tre handskar och betala för två. Vi ger också ut det här magasinet som du håller i handen och skickar till medlemmar som handlar regelbundet hos oss.

På vilket sätt kommunicerar
Dormy med kunderna?

– Det är upp till kunden! Det bästa är att logga in på Mitt Dormy på dormy.se och välja vilken kanal som känns bäst. Ambitionen är att vara så relevant som möjligt för varje kund. Vi gör både generella utskick, men tipsar även om bra erbjudanden utifrån kundens tidigare köp förutsatt att kunden gett sitt samtycke till det.