Vinn en drömdag med Stenson!

Henrik Stenson spelar alltid sina golfronder i solglasögon, för att skydda ögonen mot skadligt solljus.

Har du också funderat på det?

Nu säljs Stensons eget varumärke, Henrik Stenson Eyewear, i alla våra Dormyvaruhus samt på dormy.se. Totalt finns så mycket som 21 olika variationer att välja mellan och det är blandning av sportigt och modeinriktat som erbjuds.

Och om du har en tanke på att slå till så är det klokt att göra det nu. Under senvinter och vår har vi nämligen en unik kampanj, som ger dig möjligheten att vinna en riktig drömdag med superstjärnan, på läckra Barsebäck. Du får nämligen chansen att värma upp med Henrik, spela nio hål tillsammans med honom och sedan äta lunch efteråt. Alla som köper ett par valfria solglasögon av Henrik Stenson Eyewear under kampanjperioden är med i utlottningen.