Nya SM7:orna är här!

På jakt efter nya wedgar?

Kolla in den nya SM7-serien från Bob Vokey och Titleist.

Nya Titleist Vokey SM7 i utförandena: Jet Black, Tour Chrome och Brushed Steel

Nya Titleist Vokey SM7 i utförandena: Jet Black, Tour Chrome och Brushed Steel

Det finns få tillverkare, om någon, som lägger så mycket energi och fokus på just wedgarna som Titleist och ännu en gång har företaget tagit fram en spännande och väldesignad serie med oerhört många alternativ att välja mellan.

D-grind - Hög bounce och mångsidighet

D-grind - Hög bounce och mångsidighet

Det mest uppenbara beviset är att serien finns med inte mindre än sex olika sulslipningar, för att kunna tilltala en så bred målgrupp som möjligt och ta fram klubbor för olika användningsområden. Nyheten för i år är D-grind som har en halvmåneformad sula som erbjuder mångsidighet men med en högre bounce.

En annan förbättring jämfört med tidigare är den progressiva tyngdpunkten, som är optimerad för varje bounce, slipning och loft.

De nya Vokeywedgarna har precis kommit in i Dormys varuhus och finns i alla loft (två graders mellanrum) mellan 46 och 62 grader. De finns också i tre olika utföranden: ”Jet Black”, ”Brushed steel” och ”Tour Chrome”.

Priset? 1 599 kronor.

 

Känner du dig osäker på vad man bör tänka på vid köp av nya wedgar? Då borde du definitivt ta en titt på videon nedan.