Köp de läckra Mizunojärnen - och få en bag på köpet

Japanska Mizuno är allmänt känt för att göra både snygga och högpresterande järnklubbor.

De är oftast smidda, eleganta och drar gärna ögon till sig i våra varuhushyllor. Bland årets mest spännande nyheter hittar vi exempelvis toppjärnet MP-18. Den finns som ren bladklubba, men kommer också i ytterligare ett par utföranden vilket gör att målgruppen breddas en hel del – men det är fortfarande en klubba för den som har hygglig koll på hur man slår en golfboll.


Men som tur är finns fler alternativ för den som vill spela Mizuno.
JPX 900 Hot Metal är en spännande nyhet, tillverkad i ett material som kallas Chromoly och gör det möjligt att tillverka en extremt tunn träffyta för maximal bollhastighet utan att klubban känns hård. Träffytan har olika tjocklek och är designad för att leverera maximal bollhastighet oavsett var man träffar. Med hjälp av Power Frame-teknologin flyttas vikt till hörnen av klubbhuvudet, vilket ökar prestanda, stabilitet och gör detta till ett alternativ för den som inte har kommit lika långt med sin golf.

Just nu får du denna snygga bärbag när du köper ett järnset från Mizuno

Just nu får du denna snygga bärbag när du köper ett järnset från Mizuno

Just nu har vi dessutom en grymt bra kampanj på Mizunogrejer.

Om du köper ett järnset till ordinarie pris, så bjuder vi helt enkelt på en smidig bärbag att lägga de nya godbitarna i.