Bästa tipsen inför rean

Dormy-vår-rea.jpg

På torsdag morgon, 8 mars, börjar äntligen Dormys stora vårrea. Varuhusen är laddade med sköna golfprylar till fantastiska priser och utbudet av klipp är enormt.

Vi tog ett snack med Jim Carlsson, en av Dormys fyra medarbetare som ingår i Fråga experterna-panelen, inför rean.

Jim-dormy-expert.jpg

Vilka är dina bästa tips hur man ska tänka inför rean?
- Som alltid, fundera på vad du faktiskt saknar i din golfutrustning innan du besöker dormy.se eller något av våra varuhus. Är det bagen som har sett sina bästa år? Kanske har du dåligt med funktionspikéer och sliter ut dina bomullspikéer som du har till vardags? Eller behöver en driver som håller bort slicen? Ta en funderare, sedan kommer du in väl förberedd och botaniserar till fyndpriser inför hägrande säsong.

Rean startar på torsdag 10.00 i varuhusen – hur tidigt behöver man vara på plats?
- Ju tidigare desto bättre förstås, framför allt på våra annonsvaror som du fått hem i brevlådan. Dessa försvinner alltid först. Ett hett tips är att gå in redan på vår hemsida under onsdag kväll efter 20.00, då rean smygstartar på dormy.se.

Hur ser utbudet av reavaror ut?
- Utbudet är riktigt bra i år också, vilket är väldigt glädjande. Vi har i princip täckt alla kategorier av golfutrustning så det bör finnas något för alla golfentusiaster som vill möta våren med något nytt och fräscht.