Nystart för Fråga experterna!

Dormys experter - Axel Engelberth, Anna Nyman, Marcus Ericsson och Jim Carlsson

Dormys experter - Axel Engelberth, Anna Nyman, Marcus Ericsson och Jim Carlsson

Fråga experten byter namn till Fråga experterna. En medarbetare har blivit fyra.

Men konceptet för den populära avdelningen på dormy.se kvarstår.

- Tanken är att du ska kunna ställa vilka frågor som helst om golfutrustning och konfektion till oss och få svar som du kan ha användning för, säger Axel Engelberth, Dormys nya expert på allt som rör klubbor och custom fitting.

Engelberth kompletteras med Anna Nyman, Marcus Ericsson och Jim Carlsson, som har olika ansvarsområden inom avdelningen.

- Vi har ju fått en del frågor om golfkläder, mode och konfektion tidigare men huvuddelen av frågorna har trots allt handlat om vad man har i bagen snarare än vad man har på kroppen. Genom att vi nu vår en dedikerad expert på de mjuka prylarna så hoppas vi på att bli ännu bättre att besvara den typen av frågor också, säger Anna Nyman som blir ansvarig för den delen av Fråga experterna.