Fem favoriter på årets rea!

Nu är årets vårrea i gång här på Dormy. Våra varuhus och vår sajt dormy.se är i vanlig ordning laddade till bristningsgränsen och det finns hur många grymma klipp som helst att göra. Vad du behöver bäst kan du givetvis bara svara på själv.

Här är 5 av våra absoluta favoriter under rean.


1) Callaway XR16, driver
En högpresterande och justerbar driver med modern teknologi för under 2 000 spänn. Taget, eller hur? I synnerhet som den kommer från Callaway som är ett av de absolut starkaste varumärkena på just woods.
Pris: 1 999 kronor (ordinarie pris 3 499 kronor).

 

2) Fast Fold Trike, vagn
Snygg och smidig trehjuling för strax över tusenlappen. Precis som namnet antyder är den både snabb och enkel att fälla ut och ihop. Finns i både vitt och svart.
Pris: 1 199 kronor (ordinarie pris 1 999 kronor).

 

3) Leupold PinCaddie 2
Gps-klockornas enkelhet är ju behändig. Men det går liksom inte att komma ifrån att den som verkligen vill ha exakta mått till flaggan bör välja en kikare. Leupold PinCaddie 2 är rejält prissänkt under rean och mycket kikare för pengarna. Har en högupplöst lcd-display som ger tydliga mått i alla ljusförhållanden och är utrustad med Scan Mode som gör att du kan ta flera mått med ett enda knapptryck.
Pris: 1 999 kronor (ordinarie pris 3 199 kronor).

 

4) Puma Fusion/Blaze, sko
Många passar på att pigga upp skogarderoben inför säsongen. Klokt - för visst är det en skön känsla att komma ut på banan i helt nya golfdojor. Varför inte passa på att slå till under rean. Det här är två riktigt schysta typer av Pumaskor som har ett sportigt utseende och hög prestanda - och en prislapp på under 600 kronor.
Pris: 599 kronor (ordinarie pris 1 199 kronor).
 

 

5) Heavy Putter B1
Puttar du inte riktigt lika bra som du vill eller tycker att du borde? Då kanske det är läge att testa något helt nytt. Tyngden i den här puttern skapar en annan stabilitet än vad du har upplevt tidigare.
Pris: 999 kronor (ordinarie pris 2 399 kronor).