Tre heta nyheter från Peak

Svenska Peak Performance fortsätter att ta fram snygga och sportiga plagg för golfare och har också synlighet på touren i form av framförallt svenskstjärnan Joakim Lagergren. Nu finns årets kollektion i våra varuhus och på dormy.se och utbudet ser oerhört spännande.

Här är tre plagg som sticker ut lite extra på galgarna under 2018.

Peak Performance Iron Pattern jacka

Peak Performance Iron Pattern jacka

1) Iron Pattern, jacka (herr)

Supertunn vindjacka i begränsad upplaga – för köper man den här typen av plagg vill man ju gärna känna sig unik på banan. Jackan är vindtät, vattenavvisande, har låg vikt och tar väldigt liten plats i bagen. Gjord i 100% polyester.

Pris: 1 199 kronor.

 


Peak Performance Warrington Print anorak

Peak Performance Warrington Print anorak

2) Warrington Print, anorak (dam)

Riktigt tufft och coolt vindplagg i anorakmodell. Den är både vindtålig och vattenavvisande, men har också ett stretchigt tyg som ger full rörelsefrihet på banan.  Anoraken är längre bak och har dragkedja i sidsöm, samt två fickor. 100% polyester.

Pris: 1 299 kronor.

 


Peak Performance Levin väst

Peak Performance Levin väst

3) Levin, väst (herr)

Vill du vara som en kameleont på banan? I så fall är det här västen för dig. Eftersom den är vändbar har den två olika utseenden; den ena sidan är enfärgad och den andra blockfärgad. Västen har vindtäta och vattenavvisande funktioner och är också värmereglerande tack vare pinneco-fodret. 100% polyester.

Pris:  1 399 kronor.