Mastersvecka i våra varuhus

Greenerna är nyklippta, blommorna mer färgglada än någonsin och den underbara doften av gräs kan nästan kännas genom våra tv-rutor.

Det är dags för The Masters på Augusta National och för många markerar detta att våren har anlänt.

masters-20-klader-skor-650.jpg

För att fira det lite extra så har vi också ordentlig Mastersfeeling i våra varuhus. Under hela helgen kör vi 20% på alla kläder och skor - och dessutom har vi laddat upp med några riktigt vassa erbjudanden. Kanske kan det exempelvis vara dags att börja säsongen med en helt ny bag? Vi kör bärbagar och vagnbagar från TaylorMade till riktigt grymma priser (båda kostar 799 kronor).

Många passar också på att fylla upp bollförrådet.

Wilson Px3 Soft och Wilson Dx2 Soft dam säljs fram till och med söndag för 99 kronor per dussin och eftersom vi vill ge så många som möjligt chansen att shoppa loss har vi begränsat det erbjudandet till 10 dussin per person (det bör åtminstone räcka en liten stund...).

I vanlig ordning är givetvis också vår personal lite extra uppklädda den här veckan. Kom förbi om du är på jakt efter några riktigt vassa caddietips!

Dormy-masters-caddies.jpg